loader image

Vonk Marketing

vonk

+32 496 99 70 00
kenn@vonkmarketing.be

Copywriting

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Copywriting

Iedereen denkt aan de mooie plaatjes als ze aan marketing denken, maar nog veel belangrijker zijn de woorden die het plaatje vervolledigen. Om een boodschap duidelijk over te brengen zonder er te veel woorden aan vuil te maken, moet je bij Vonk Marketing zijn. 

Zoekmachinemarketing

SEO en SEA, oftewel zoekmachinemarketing, is in het huidige digitale landschap één van de belangrijkste tools om als bedrijf nieuwe klanten binnen te halen. Je website, webshop of contactgegevens die makkelijk gevonden worden door klanten is altijd een pluspunt. Onderzoek wijst ook uit dat nieuwe klanten eerst je bedrijfsnaam opzoeken vooraleer ze actie ondernemen.

Contentmarketing

Contentmarketing is kort gezegd het creëeren en delen van allerlei media via verschillende kanalen om met een bepaald publiek te engageren of een community te ontwikkelen. Contentmarketing kan via sociale media, blogkanalen of e-mail en heeft een positief effect op je publiek. Het zorgt voor een relatie tussen je klanten en je bedrijf en toont je klanten hoe jouw producten en/of diensten hun problemen oplossen.or een relatie tussen je klanten en je bedrijf en toont je klanten beter hoe jouw producten en/of diensten hun problemen kunnen oplossen.

Web- en grafisch design

Een goed gestructureerde maar ook geüpdate website is uiterst belangrijk voor bedrijven vandaag de dag. Klanten nemen eerst een kijkje op de website voor ze een afspraak maken.

Je website hoort bij je visuele identiteit, die over je hele bedrijfsactiviteit moet worden doorgetrokken. Samen met jou onderzoeken we de huidige huisstijl, kijken we naar pijnpunten en verbeteringen die we kunnen toepassen. Vonk Marketing vindt het namelijk belangrijk dat hun klanten zich zo catchy en modern mogelijk kunnen uiten.

Sociale mediamarketing

Sociale media biedt ook voor professionals ongekend veel mogelijkheden aan. Zo kan je makkelijk nieuwe klanten bereiken en klanten die je website bezochten opvolgen met een gepersonaliseerde boodschap. 

Samen met jou werken we een lange termijn strategie uit die jouw onderneming strategisch laat groeien.